Werkwijze Proeftuin Ron Peters

In onze kassen doen we proeven met de producten van zowel grote als kleine spelers uit de tuibouwbranche. We werken samen met zaadbedrijven en stekbedrijven uit het hele land. Wilt u uw product onder bepaalde specifieke omstandigheden laten testen? En zoekt u een professionele proeflocatie waar we kunnen testen onder de omstandigheden die u belangrijk vindt? Neem dan contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen. We hebben veel mogelijkheden en denken graag met u mee!

Wanneer u mocht besluiten om met ons in zee te gaan, dan maken we duidelijke afspraken over de proef die we voor u gaan uitvoeren. Als de proef eenmaal loopt, heeft u er verder geen omkijken meer naar. We voeren de proef uit op de manier zoals u dat wilt en houden u gedurende de testperiode constant op de hoogte van het verloop. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de testresultaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een specifieke proef met uw product? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.