Talloze mogelijkheden in onze proeftuin!

In onze kassen bieden we verschillende mogelijkheden om proeven te doen. We hebben veel ruimte en beschikken over de technische mogelijkheden om bijna iedere gewenste testomgeving te creëren. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ruime ervaring hebben op verschillende gebieden, zoals:
  • groenteteelt op substraat
  • groenteteelt in de grond
  • substraatproeven voor iedere gewenste teelt
  • potten teelt op tafels
  • diverse ent proeven
  • rozen teelt onder lampen
  • opzetten van medicinale teelten


Business Center Klazienaveen

Business Center Klazienaveen biedt organisaties uit de tuinbouwbranche de mogelijkheid om bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren in een unieke tuinbouw-setting. Het centrum is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Verder is het centrum een ontmoetingsplek voor bedrijven uit de branche. Tuinders en tuinbouwondernemers kunnen in het centrum kennis maken met elkaar en ervaringen uitwisselen. Ook zijn er mogelijkheden om kantoorruimtes of vergaderlocaties te huren en kunnen tuinders met al hun ondernemersvragen bij ons terecht.


Advies voor tuinbouwondernemers

Zoals u weet is het runnen van een onderneming niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet in de tuinbouwwereld. Iedere dag is weer een uitdaging. Soms is het dan prettig om te kunnen klankborden met iemand die veel ondernemerservaring heeft in de branche. Binnen onze organisatie beschikken we over meer dan dertig jaar praktijkervaring als ondernemer. We hebben hoogtepunten en dieptepunten meegemaakt en zetten die expertise nu vooral in het begeleiden en adviseren van ondernemers.

  

Aan- en verkoopbegeleiding

De verkoop van uw bedrijf of het aankopen van tuinbouwgrond doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Business Center Klazienaveen kan u daarbij begeleiden. We zijn sinds 2009 actief als regiomakelaar voor de tuinbouw en zijn daarnaast al tientallen jaren actief als ondernemer in de tuinbouwwereld. Wij bemiddelen in de aan- en verkoop van tuinbouwbedrijven, kavels en aanverwante zaken en werken voor tuinbouwbedrijven, banken en particulieren.