Referenties


Ronald van den Bulk
Teeltadviseur Rijk Zwaan Benelux 

 

Veredelingsbedrijf Rijk Zwaan uit De Lier neemt al een aantal jaren proeven op het BCK in Klazienaveen. Bij de uitvoering en opzet krijgen we de volledige medewerking van Ron Peters en zijn team. De teelten en uitvoering van de proeven wordt prima verzorgd, en de deur staat altijd open voor overleg en bijsturing. 

Bert Knol
Managing Partner, Algaecom 
"Algaecom is een bedrijf dat algen en eendenkroos teelt en dat hiervoor ook zelf de teeltsystemen ontwikkelt. Voor het testen van systemen en teelten maken we graag gebruik van geconditioneerde omstandigheden en zijn daarvoor terecht gekomen bij het proefbedrijf van Ron Peters c.s.. De samenwerking met Ron en zijn mensen verloopt erg voorspoedig. Ze zijn zeer flexibel in hun manier van samenwerken, waardoor we tot een goede verdeling kunnen komen van werkzaamheden. Bovendien zijn Ron en zijn mensen alert en pro-actief: als je met een probleem komt, hebben zij dat al lang gezien en al een oplossing voorbereid.

Kortom: met dit bedrijf hou je de vaart in realisatie van je ambities!!“Ron is een inspirerende ondernemer die met hart en ziel aan de slag is voor de goede zaak. Hij weet op een geheel authentieke wijze perspectief te schetsen aan ambitieuze bedrijfsplannen. Hierin heeft hij zich meerdere malen bewezen. Mede dankzij zijn openheid en persoonlijke betrokkenheid bouwt hij aan relaties en brengt hij de juiste mensen met elkaar in contact.”
Eric Fontein
Manager Grootzakelijk, Rabobank Emmen 
“Ron is een inspirerende ondernemer die met hart en ziel aan de slag is voor de goede zaak. Hij weet op een geheel authentieke wijze perspectief te schetsen aan ambitieuze bedrijfsplannen. Hierin heeft hij zich meerdere malen bewezen. Mede dankzij zijn openheid en persoonlijke betrokkenheid bouwt hij aan relaties en brengt hij de juiste mensen met elkaar in contact.”
Herald Beuker
Tuinbouwondernemer groentezaden


“Ron is een goudeerlijke zakenman waar ik al vele jaren met plezier me samenwerk. 
Een man met een groot hart voor de regio.”

Steve Vanderkooy
General Manager, Ontario Plants Propagation Limited

 
“Ron’s entrepreneurial and passionate spirit, extensive experience, deep network of contacts, and his engaging and humorous personality, have made Ron a valuable member of our team.  Since starting the relationship in 2002, he has without question helped us elevate and continuously improve the quality of our products.  We continue to work with Ron on a regular basis today."

Roelof van der Wielen
Senior adviseur, Uno bedrijfsadviseurs 


“Ik ken Ron als bevlogen tuinbouwondernemer met een goed netwerk. Hij heeft de sympathie van veel branchegenoten waardoor hij makkelijk contacten kan leggen. Ik heb Ron ingeschakeld als interim-er om in korte tijd een beeld te krijgen van de kansen op productie van een grootschalige teelt.”

Obed Smit,
Eigenaar Smit kwekerijen Sappemeer

“De praktische adviezen en ondersteuning bij ons bedrijfsproces zijn zeer waardevol geweest. Ron houd van duidelijkheid en kan dit bovendien goed communiceren!” 

Martin Malarski,
Eigenaar plantenkwekerij (20 HA) Polen


“Ik ken niemand met meer vakkennis als Ron Peters. Zijn adviezen hebben sterk bijgedragen aan de groei van ons bedrijf. Ron is iemand die zijn kennis graag en enthousiast deelt. Wij zullen de komende jaren zeker gebruik blijven maken van de diensten van de proeftuin.”