Proeftuin Ron Peters / BCK Business Center Klazienaveen / BCK Business Center Klazienaveen / BCK
Welkom!

Welkom op de website van Business Center Klazienaveen, het centrum van het tuinbouwgebied in Zuidoost Drenthe. Op onze website vindt u informatie over Business Center Klazienaveen en de diensten die we u kunnen aanbieden. Ook vindt u het laatste tuinbouwnieuws uit onze regio.

Business Center Klazienaveen biedt organisaties uit de tuinbouwbranche de mogelijkheid om bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren in een unieke tuinbouw-setting. Het centrum is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Verder is het centrum een ontmoetingsplek voor bedrijven uit de branche. Tuinders en tuinbouwondernemers kunnen in het centrum kennis maken met elkaar en ervaringen uitwisselen. Ook zijn er mogelijkheden om kantoorruimtes of vergaderlocaties te huren en kunnen tuinders met al hun ondernemersvragen bij ons terecht.

Wanneer u specifieke vragen heeft over onze mogelijkheden, kunt u ons via contactformulier een vraag stellen. Maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen. We staan u graag te woord.