Proeftuin Ron Peters / BCK Business Center Klazienaveen / BCK Business Center Klazienaveen / BCK

De verkoop van uw bedrijf of het aankopen van tuinbouwgrond doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Business Center Klazienaveen kan u daarbij begeleiden. We zijn sinds 2009 actief als regiomakelaar voor de tuinbouw en zijn daarnaast al tientallen jaren actief als ondernemer in de tuinbouwwereld. Wij bemiddelen in de aan- en verkoop van tuinbouwbedrijven, kavels en aanverwante zaken en werken voor tuinbouwbedrijven, banken en particulieren.

De aan- en verkoop van onroerend goed in de tuinbouw is een heel specifiek vak. Het is belangrijk om de regionale onroerend goed markt goed te kennen en daarnaast ook kennis te hebben van de tuinbouw in dit gebied. Gezien onze lange historie in Zuidoost Drenthe kennen wij de kwekers, de locaties, de mogelijkheden, maar ook de valkuilen. Dat in combinatie met ons uitgebreide netwerk, maakt ons een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om:

  • vakkundig en realistisch advies
  • 35 jaar ervaring in de tuinbouw
  • uitstekende relatie met banken en overheden
  • regionale / lokale kennis
  • service en discretie
  • correcte financiële afhandeling

No cure no pay
Wij willen graag samen met u werken aan een realistische aanpak. Mede daarom durven wij het ook aan om te werken op een ‘no cure – no pay’ basis. Wij nodigen u graag uit om ons aanbod eens te bekijken. Bent u aanbieder van onroerend goed? Dan plaatsen wij uw aanbod graag op onze site. Neem eens contact met ons op om een afspraak te maken.